Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Onze stockists aan het woord

in de spotlight

vol inspiratie

Annie sloan workbook

project pack van Annie Sloan

Leuk cadeau (voor jezelf!)

Ook zelf aan de slag?

Doe mee aan een workshop

Niets is te gek!

Chalk Paint® maakt alles mooi.

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Annie Sloan inspiration

Annie Sloan
Inspiration

Ontdek de fantastische stoffen van Annie Sloan Fabric Collection, doe inspiratie op uit  Annie’s Blog : ‘Paint & Colour, ontdek hoe je het kleurenpalet kun uitbreiden en doe inspiratie op uit de foto’s van projecten van onze klanten.

Lees meer

chalkpaint inspiration-1

Chalk Paint
Inspiration

Kijk zelf hoe makkelijk je meubels transformeert met Chalk Paint™ in Annie’s Tutorials en bekijk de foto's van getransformeerde meubelstukken.

 

Lees meer

Tafelstoel

Deze stoel is geverfd in de kleur Paloma. Niet alleen het hout, maar ook de stof hebben we geverfd.

Annie-Sloan-groenestoelAnnie-Sloan-wittestoel

Eerst is de stoel in twee lagen Old White geverfd (alleen het houten gedeelte), daarna hebben we er Paloma over geverfd. De Paloma hebben we verdund met water. Dit hebben we gedaan omdat we wilden schuren, zodat hier en daar de Old White tevoorschijn komt.

Vervolgens hebben we met dezelfde verdunde Paloma de zitting geverfd. Het is belangrijk dat de verf niet te dik is, omdat de zitting anders hard wordt.

Na het verven hebben we met Old White het sjabloon aangebracht op de rugleuning. Vervolgens hebben we het houten gedeelte van de stoel behandeld met Clear Wax. Daarna hebben we met fijn schuurpapier de randjes van de stoel opgeschuurd.

Ten slotte hebben we de geschuurde gedeelten afgewerkt met een laagje Clear Wax. De stof hebben we na het verven niet verder behandeld.

Wil je meer weten over het verven van stoffen? In het boek Kleurrecepten van Annie Sloan staan voorbeelden met een uitgebreide uitleg.

Giverny Annie Sloan Europe home

Bonjour
Giverny!

Maak kennis met de nieuwste kleur van Annie Sloan: Giverny! Misschien herken je dit als Monet Blue, een kleur die eerder in het Annie Sloan palet zat. Annie heeft deze kleur opnieuw opgenomen in haar kleurenpalet en genoemd naar de plaats waar Monet woonde: Giverny.

Lees meer

stockist in de spotlight

Stockist
In The Spotlight

Chalk Paint™ wordt alleen bij individuele onafhankelijke winkels verkocht, die door Annie Sloan zelf zijn geselecteerd. Deze zogenaamde Stockists stellen we graag aan je voor. Breng gerust een bezoekje aan deze winkels, we weten zeker dat je er geïnspireerd vandaan komt.

Lees meer

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur