Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Onze stockists aan het woord

in de spotlight

vol inspiratie

Annie sloan workbook

project pack van Annie Sloan

Leuk cadeau (voor jezelf!)

Ook zelf aan de slag?

Doe mee aan een workshop

Niets is te gek!

Chalk Paint® maakt alles mooi.

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Annie Sloan inspiration

Annie Sloan
Inspiration

Ontdek de fantastische stoffen van Annie Sloan Fabric Collection, doe inspiratie op uit  Annie’s Blog : ‘Paint & Colour, ontdek hoe je het kleurenpalet kun uitbreiden en doe inspiratie op uit de foto’s van projecten van onze klanten.

Lees meer

chalkpaint inspiration-1

Chalk Paint
Inspiration

Kijk zelf hoe makkelijk je meubels transformeert met Chalk Paint™ in Annie’s Tutorials en bekijk de foto's van getransformeerde meubelstukken.

 

Lees meer

Heart & Home

Heart-Home-hart  Heart-Home-010

Chalk Paint™ - Stoffen – Meubels – Workshops – Woonaccessoires

Ben je uitgekeken op je meubels, maar vind je het zonde ze weg te doen? Probeer dan eens Chalk Paint™ van Annie Sloan. Zonder voorbehandeling geef jij meubels binnen een mum van tijd een tweede (of misschien wel een derde of vierde) leven.
Wij verkopen het complete assortiment Chalk Paint™ van Annie Sloan. Chalk Paint™ is erg gemakkelijk in gebruik, je kunt direct aan de slag. Als je wilt, kun je ook workshops bij ons volgen. Daarin leer je hoe je de Chalk Paint™ op verschillende manieren kunt gebruiken. Naast Chalk Paint™ verkopen wij ook de andere producten van Annie Sloan, zoals kwasten, stoffen en de Annie Sloan Fragance Collectie, die bestaat uit kaarsen en diffusers.

Je bent bij Heart & Home Rotterdam ook aan het juiste adres voor meubels, woonaccessoires en cadeautjes. En op verzoek stofferen en/of verven wij jouw meubels. Kortom, reden genoeg om onze winkel te bezoeken.

Openingstijden en bereikbaarheid
De openingstijden van Heart & Home Rotterdam zijn:

maandag gesloten
dinsdag 10.00 uur tot 17.30 uur
woensdag 10.00 uur tot 17.30 uur
donderdag 10.00 uur tot 17.30 uur
vrijdag 10.00 uur tot 17.30 uur
zaterdag 10.00 uur tot 17.30 uur
zondag gesloten

 

Voor de deur betaald parkeren. Onze winkel is ook goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer: tram 4, halte ’s Gravendijkwal of ca. 5 minuten lopen vanaf metrostation Dijkzigt.

Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA  Rotterdam
010-237 28 14

fb

Giverny Annie Sloan Europe home

Bonjour
Giverny!

Maak kennis met de nieuwste kleur van Annie Sloan: Giverny! Misschien herken je dit als Monet Blue, een kleur die eerder in het Annie Sloan palet zat. Annie heeft deze kleur opnieuw opgenomen in haar kleurenpalet en genoemd naar de plaats waar Monet woonde: Giverny.

Lees meer

stockist in de spotlight

Stockist
In The Spotlight

Chalk Paint™ wordt alleen bij individuele onafhankelijke winkels verkocht, die door Annie Sloan zelf zijn geselecteerd. Deze zogenaamde Stockists stellen we graag aan je voor. Breng gerust een bezoekje aan deze winkels, we weten zeker dat je er geïnspireerd vandaan komt.

Lees meer

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur