Annie Sloan inspiration

Annie Sloan
Inspiration

Discover the fantastic Annie Sloan Fabric Collection, be inspired by Annie's Blog "Paint & Colour" and find out how to expand your colorpalette. Read and see how others use our Chalk Paint and let them inspire you.

Read more

chalkpaint inspiration-1

Chalk Paint
Inspiration

Watch & find out by Annie's Tutorials how easy you can transform your furniture with Chalk Paint™ and be inspired by Annie's photos of the furniture she took care of and transformed into beautiful pieces.

Read more

Right of withdrawal

DEZE TEKST NOG VERTALEN!

Volgens de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad, is per 1 juni 2014 in artikel 6 het Herroepingsrecht van 14 dagen opgenomen.

Wanneer u als consument van dit recht gebruik wil maken, kunt u het formulier hieronder downloaden. Deze heeft u ook, samen met de orderbevestiging van uw bestelling, ontvangen.

Wij verzoeken u vriendelijk het formulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren. Wanneer mogelijk samen met een (kopie) van de aankoopfactuur.

Artikelen die in aanmerking komen voor volledige restitutie graag in oorspronkelijke verpakking en ongebruikt te retourneren.

Klik hier voor het herroepingsformulier.

Doel

Het doel van de zichttermijn is dat u met on-line winkelen dezelfde rechten en plichten hebt als bij een regulier winkelbezoek. Dit biedt meer bescherming voor u als koper. Een aantal regels die dan gelden, staan hieronder opgesomd.

Let op:

  •     Zichttermijn is géén probeertermijn. Je mag het product (graag voorzichtig) uit de verpakking halen om te bekijken.
  •     Gesealde artikelen mogen thuis niet worden geopend wanneer vanaf de buitenzijde duidelijk is te vast te stellen wat de inhoud van de verpakking is en voor welk doel.
  •     Vriendelijk wordt verzocht de verpakking te alle tijden zorgvuldig te openen om later te kunnen hersluiten.
  •     Bij retournering zijn de kosten van frankering voor de klant.
  •     Gebruikte artikelen worden beoordeeld op verkoopbaarheid. Wij behouden ons het recht om (bij geval van gebruikssporen) een afschrijvingspercentage toe te passen.
  •     Wil je het artikel terugsturen wegens een klacht of servicemelding? Neem dan eerst met ons contact op.

Headquarter

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. 06-42645146
Monday - Thursday
van 8:00 t/m 16:00 hrs