Stockist in de spotlight

MORE IS MORE

More en More Jacqueline

Wat voor soort winkel heb je?
Ik heb een atelier aan huis dat van woensdag tot en met zaterdag geopend is. Mensen vinden het geweldig dat ik aan huis werk. Het maakt het persoonlijk en als ze een kleur willen gebruiken die ik thuis gebruikt heb wippen we zo even binnen. Als er buiten de openingstijden hoge nood is, is het ook geen probleem verf te halen. Een keer per jaar pakken we groot uit en staan we op de Kreadoebeurs in Utrecht. Met 10 dames geven we dan workshops en verkopen alle materialen.

Hartje Winterswijk

Hartje Winterswijk

Maak kennis met onze Stockists Marlinde en Mariska van Hartje Winterswijk.

Wat voor soort winkel is Hartje Winterswijk?
Een creatieve woonwinkel vol inspiratie en genoeg spullen om zelf mee aan de slag te gaan! Onze stijl is fris en landelijk met een creatieve twist. Ons doel is mensen te inspireren zelf creatief aan de slag te gaan. Bij binnenkomst krijgen klanten vaak al gelijk jeukende handen! We zijn geopend sinds april 2016 en verkopen sindsdien Chalk Paint van Annie Sloan.

L' armoire Kasten en Zo

L Armoire Kasten en Zo 295x295

Petra en Francois runnen sinds mei 2014 L’Armoire Kasten en Zo in het Limburgse Landgraaf.

Wat voor soort winkel is L’Armoire Kasten en Zo?
Een winkel waar men naar toekomt voor advies op maat betreffende Chalk Paint™ van Annie Sloan. Waar altijd de koffie klaar staat. Een winkel met een persoonlijke benadering. Houd je van een Landelijke woonstijl dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verven van de inrichting en wanden van horecagelegenheden en winkels. Wij verven ook projecten op maat bij klanten thuis. We zijn er trots op dat we Chalk Paint™ van Annie Sloan mogen verkopen!

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

Loppis

Loppis stockist AnnieSloanEurope

Maak kennis met stockist Josefien Gigengack in Krommenie.

Wat voor soort winkel is Loppis?
Loppis ligt een beetje verscholen in de winkelstraat van het pittoreske dorp Krommenie. Het maakt onderdeel uit van het statige rijksmonument het ‘burgemeestershuis’. Voor de jeugd van nu ook wel het Sinterklaashuis genoemd omdat de Sint met zijn pieten hier logeert tijdens zijn verblijf in Nederland. 

Maar goed, Loppis heeft een voortuintje met een etalagekas waar je al een indruk krijgt van wat je er binnen zoal kan verwachten. De etalagekas is ook uit nood geboren omdat Loppis het kleinste winkeltje van Krommenie is maar waar wel heel veel te zien valt. O.a. de enorme elandkoppen. Dit verklaart meteen de naam van de winkel Loppis. In Zweden zie je om de haverklap bordjes loppis langs de weg. Deze bordjes geven aan dat er een loppis is bij mensen aan huis.  Een loppis is soort garagesale waar je tegen mooie schatten kan aanlopen. Daar doen we dan ook onze inkopen.

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur