Stockist in de spotlight

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

Loppis

Loppis stockist AnnieSloanEurope

Maak kennis met stockist Josefien Gigengack in Krommenie.

Wat voor soort winkel is Loppis?
Loppis ligt een beetje verscholen in de winkelstraat van het pittoreske dorp Krommenie. Het maakt onderdeel uit van het statige rijksmonument het ‘burgemeestershuis’. Voor de jeugd van nu ook wel het Sinterklaashuis genoemd omdat de Sint met zijn pieten hier logeert tijdens zijn verblijf in Nederland. 

Maar goed, Loppis heeft een voortuintje met een etalagekas waar je al een indruk krijgt van wat je er binnen zoal kan verwachten. De etalagekas is ook uit nood geboren omdat Loppis het kleinste winkeltje van Krommenie is maar waar wel heel veel te zien valt. O.a. de enorme elandkoppen. Dit verklaart meteen de naam van de winkel Loppis. In Zweden zie je om de haverklap bordjes loppis langs de weg. Deze bordjes geven aan dat er een loppis is bij mensen aan huis.  Een loppis is soort garagesale waar je tegen mooie schatten kan aanlopen. Daar doen we dan ook onze inkopen.

Anno 1672

Erik en Kisrsten van Dijk

Maak kennis met stockists Erik en Kirstin van Dijk

Wat voor soort winkel is Anno 1672?
Onze winkel is gelegen in de oude Philips radiofabriek in de hippe wijk Strijp-S in Eindhoven. Deze prachtige industriële omgeving leent zich bij uitstek voor Annie Sloan's Warehouse-stijl. Om de winkel een uitstraling te geven van thuis, hebben we dit gecombineerd met de French Elegance- stijl.
Je kunt bij ons niet alleen terecht voor Chalkpaint™ van Annie Sloan en workshops, maar ook voor mooie brocante uit Frankrijk, België en Engeland en fantastische oude materialen uit de gezondheidszorg.

Bij Juut

Bij Juut 295

Maak kennis met stockist Judith Hop in Harderwijk

Wat voor soort winkel is Bij Juut?
Onze winkel is gevestigd in een prachtig 17-eeuws pand met mooie originele details zoals de kaarsnissen in de eeuwenoude muur, de glas-in-loodramen en de oude en-suite deuren. We verkopen Annie Sloan Chalkpaint™, woonaccessoires en kado’s. Ik probeer altijd spullen in te kopen die je niet standaard in alle andere winkels ziet. Ik wil achter de spullen staan die ik verkoop dus ik koop alleen in wat ik zelf te gek vind.

Vonny's Vintage

Vonnys 292x295

Maak kennis met stockists Yvonne Solkema en Bart van den Berg in Borger

Wat voor soort winkel is Vonny’s Vintage?
Onze winkel is ruim, overzichtelijk opgezet en verdeeld in vier secties: Inspiratiehoek met restylede meubels, displaygedeelte waar alle kleuren verf en bijbehorende artikelen worden getoond, een workshopgedeelte (tevens ruimte voor informatieve gesprekken met klanten) en een werkplek.
Wij streven naar een winkel waar elk type mens zich welkom voelt. Onze opstelling draagt daartoe bij.

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur