Oud2Nieuw

oud2nieuw 1Maggie van der Schaft is sinds 2013 onze Stockist in Zwolle en omgeving. In haar winkel Oud2Nieuw kun je naast de producten van Annie Sloan ook terecht voor opgeknapte meubels en diverse woonaccessoires, onder andere van het merk Kolony. Daarnaast geeft Maggie ook workshops met Chalk Paint™, voor zowel beginners als gevorderden.

Oud2Nieuw 2“Ik ben met Chalk Paint™ in aanraking gekomen toen we zes jaar geleden een oud huis, rijksmonument, hebben gekocht. De landelijke stijl van het huis wilde ik behouden. Chalk Paint™ van Annie Sloan was op zoveel manieren toepasbaar en gaf de mogelijkheid de stijl van het huis te creëren die ik graag wilde hebben. Na de renovatie van het huis wilde ik er graag mee blijven werken en toen de mogelijkheid er was om een winkel te openen in Zwolle, heb ik die kans benut. Zo kan ik elke dag creatief bezig zijn en de informatie overbrengen aan enthousiaste klanten. Het is gewoon verslavend!”.

Oud2Nieuw 5Maggie heeft gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan vanwege de mooie kleuren en omdat zij het de beste verf vindt om meubels van oud naar nieuw te maken. Maggie vindt het contact met klanten erg leuk, evenals het geven van workshop. Dat Chalk Paint™ alleen in kleinere winkels als Oud2Nieuw wordt verkocht is een groot pluspunt volgens Maggie. Zo wordt de klant persoonlijk benaderd en krijgt hij of zij advies op maat. Maggie heet je dan ook van harte welkom in haar winkel voor advies, informatie en tips.

Oud2Nieuw 7In de winkel van Maggie zie je een Landelijke stijl terug. Haar favoriete kleur is Duck Egg Blue en bij het opknappen van meubels gebruikt zij het liefst technieken als craqueleur en doorschuren (met meerdere kleuren). Oud2Nieuw is recent uit haar jasje gegroeid en inmiddels verhuisd naar de Jufferenwal in Zwolle.

Oud2Nieuw is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Jufferenwal 19, 8011 LE Zwolle
Telefoon: 038 - 4224002
Website: www.oud2nieuw.nl 
Webshop: http://webshop.oud2nieuw.nl
E-mailadres:

Oud2Nieuw 1Oud2Nieuw 3Oud2Nieuw 6

 

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur