Wijn & Wonen

Wijn en Wonen Annie en Gonnie

Maak kennis met Stockist Gonnie van der Meulen van Wijn & Wonen in Heerenveen.

Gonnie verkoopt sinds 2013 Chalk Paint™ van Annie Sloan. Begonnen met Het Hofje Home & Lifestyle, runt zij nu sinds september 2015 samen met zakenpartner Laura van den Akker Wijn & Wonen.

Wat voor soort winkel is Wijn & Wonen?
Wij verkopen wijn, delicatessen, woonaccessoires en natuurlijk de Chalk Paint™ van Annie Sloan. Tevens kun je bij ons terecht voor kleuradvies, ook aan huis.

Wat is de stijl van je winkel?
Wijn & Wonen is een verrassende combinatie van wijn, delicatessen, landelijke woonaccessoires en veel meubels die geschilderd zijn met Chalk Paint™.

Wijn en Wonen 2Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Ik heb me van tevoren flink verdiept in de verschillende merken. Wat mij het meeste aansprak, is dat er een persoon achter de verf staat: Annie Sloan. Ik had het gevoel dat het ook een persoonlijk bedrijf is en dat had ik helemaal goed: het voelt als Stockist alsof je lid bent geworden van de ‘Annie Sloan’ familie. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch dat de verf zo gemakkelijk te gebruiken is, vooral het niet meer schuren van tevoren.

Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan?
Ik geef de workshop ‘basis verftechnieken’, de workshop voor gevorderden met o.a. transfer, gilding en stencilling en de workshop ‘Foto op hout’ met de decoupagelijm van Annie Sloan. En rond kerst geef ik themaworkshops, die ieder jaar variëren.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint?
Ik ben zelf dol op Emperor’s Silk en English Yellow, maar vooral Chateau Grey. Aan mijn klanten verkoop ik op het moment vooral Old White en Graphite.

Wijn en Wonen 3En je favoriete techniek?
Ik vind het effect van doorschuren altijd erg mooi. Maar wat ik op het moment vooral doe is zaagsel in de verf om een prachtige oude look te krijgen.

In onze winkel wordt iedereen hartelijk ontvangen, de koffie staat altijd klaar. Laat je verrassen door de unieke combinatie van Wijn & Wonen. Wij zijn geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Nu weet ik als geen ander hoe frustrerend het is als je verf op is en de winkel dicht, dus in dat geval mag je altijd bellen en kom ik ook op maandag en dinsdag naar de winkel.

Wijn & Wonen
Herenwal 49
06 – 47 66 62 57
www.wijn-wonen.nl

Wijn en Wonen

Wijn en Wonen1

 

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur