L' armoire Kasten en Zo

L Armoire Kasten en Zo 295x295

Petra en Francois runnen sinds mei 2014 L’Armoire Kasten en Zo in het Limburgse Landgraaf.

Wat voor soort winkel is L’Armoire Kasten en Zo?
Een winkel waar men naar toekomt voor advies op maat betreffende Chalk Paint™ van Annie Sloan. Waar altijd de koffie klaar staat. Een winkel met een persoonlijke benadering. Houd je van een Landelijke woonstijl dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verven van de inrichting en wanden van horecagelegenheden en winkels. Wij verven ook projecten op maat bij klanten thuis. We zijn er trots op dat we Chalk Paint™ van Annie Sloan mogen verkopen!

Waarom hebben jullie gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Sinds mei 2014 hebben we Chalk Paint™ in ons assortiment. We hebben voor dit unieke product gekozen, omdat je er heel je creativiteit in kwijt kan. Daarbij is het ook een product wat makkelijk verwerkbaar is en op meerdere materialen toepasbaar. Dan is de keuze snel gemaakt toch? 😉

Geef jullie ook workshops met Chalk Paint van Annie Sloan?
Op dit moment geven wij twee verschillende workshops: het verven van kleine meubels en basis verftechnieken. Dit gaan we uitbreiden met workshop ‘transfer’ en ‘verroest effect creëren’. Houd onze website daarvoor in de gaten!

LArmoire Kasten enzo binnenWat is jullie favoriete kleur en techniek?
Onze favoriete kleuren zijn French Linen en Duck Egg Blue. Een techniek die wij veel gebruiken is de distressed look. Hierbij werken we met verschillende kleuren. Deze techniek is favoriet omdat je er een mooi landelijk effect mee kan creëren. Ons favoriete meubelstukken zijn landelijke buffetkasten.

Wat verkopen jullie nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Uiteraard geverfde meubels. Daarnaast nog woonaccessoires en kristallen kroonluchters.

Openingstijden?
De openingstijden van L’Armoire Kasten en Zo zijn dinsdag en zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Daarnaast ben je welkom op afspraak.

Adresgegevens
Boslaan 19
6371 CN Landgraaf
T: 06 51297207
W: www.la-armoire.nl 
E:

 LArmoire Kasten enzo winkel buitenkant  LArmoire Kasten enzo binnen1

Hoofdkantoor

Annie Sloan Europe
Heart & Home B.V.
tel. +31 (0)180 - 444 942
maandag t/m donderdag
van 8:00 t/m 16:00 uur